A megrendeléseket hétfőtől csütörtökig minden nap kora délután adjuk fel. A várható szállítási idő a feladási naptól számítandó. Pénteken nincs csomagfeladás!

"A feszültségszabályzók szakértője" 

Fedélzeti feszültségmérő műszer (többféle kijelzőszínnel)
Fedélzeti feszültségmérő műszer (többféle kijelzőszínnel)
4 300 Ft

Fedélzeti feszültségmérő műszer (többféle kijelzőszínnel)

Fedélzeti feszültségmérő műszer (többféle kijelzőszínnel)
Fedélzeti feszültségmérő műszer (többféle kijelzőszínnel)

Motorkerékpárra felszerelhető „fedélzeti” (öntapadós aljjal ellátott) feszültségmérő, mely üzemközben folyamatosan kijelzi a rendszerben lévő feszültséget, így folyamatosan ellenőrizhető, figyelemmel kísérhető a megfelelő töltési szint.

Fontos: a voltmérő műszert olyan helyre kössük be a motorkerékpáron, ahol csak akkor van feszültség, ha rá van adva a gyújtás, különben a feszültségkijelző hetek alatt leszívja az akkumulátort (pl. téli időszak). Mindazonáltal jó tudni, hogy a kapcsolt szálon mért töltési feszültség a tényleges, valós töltésnél (az akkumulátornál mérthez képestnél) valamivel kisebb! 


Méretek: 3 x 2 x 1 cm

Vezetékhossz: 60 cmRaktáron, szállítás 1-2 munkanap
Led kijelző színe :
4 300 Ft
Csomagajánlatok
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Zsadányi Tamás
2023.09.04
Mivel kapcsolt szálra kötöttem, nem ugyanazt mutatja mint az akksinál mérve, de ez nem gond, feszültségesés van a vezetéken. Az eltérés jelzésére vettem, arra tökéletes lesz.
Lajos
2023.04.27
Tökéletesen működik. Külön köszönet e telefonos segítségért!
Üdv!
Roy
2023.03.12
Ajánlott termék
D. Árpád
2022.10.23
Ügyes kis műszer, erős kétoldalas ragasztó van rajta, azzal rögzíthető. Én egy kis lemezcsíkot csavaroztam a műszerfal egy megfelelő pontjára és arra ragasztottam, hogy ha esetleg meggondolom magam és máshová akarom tenni, akkor levételkor nehogy lekapja a festést a gyári felületről.
Mint az előző hozzászóló, én is narancssárga kijelzőst rendeltem. Való igaz, hogy ha ráesik a napfény, nehezen leolvasható, de ez egy kis takarólemezkével könnyen orvosolható és jobb is, hogy nem nagy fényerejű a led, szürkületben már zavaró lenne. Így jó, ahogy van.
Külön kiemelem, hogy a webshop használatával volt egy kis gondom, arra nagyon gyorsan segítséget kaptam!
Nagy piros pont jár továbbá a feszszabályzókról és ellenőrzésükről szóló alapos leírásnak, ami alapján én, majdnem laikus is ki tudtam mérni a szabályzót és kiderült, hogy kontakt gondjaim voltak, nem a szabályzó füstölt el. Ezzel ugyan 1 db feszszabályzóval kevesebbet adott el a cég, de garantálható, hogy minden motoros ismerősömnek őket fogom ajánlani ;-)
Zsolt
2022.06.21
Kis mérete miatt könnyen megtaláltam a helyét a Honda Hornet 600 műszerfalán. Sárga kijelzővel vettem, amit világos időben kissé nehéz leolvasni, de így legalább nem vonja el a figyelmem a vezetéstől. Viszont a megléte megnyugvást ad számomra az aksi töltöttségét illetően.