A megrendeléseket hétfőtől csütörtökig minden nap kora délután adjuk fel. A várható szállítási idő a feladási naptól számítandó. Pénteken nincs csomagfeladás!

"A feszültségszabályzók szakértője" 

Szerelőknek / Viszonteladóknak

Ha szerelőként vagy viszonteladóként termékünk felkeltette az érdeklődésed, akkor kattints ide a regisztrációhoz.

A regisztráció jóváhagyása nem automatikus, pár órán belül jóváhagyjuk a felhasználói fiókod. Amennyiben még a regisztálás előtt szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot vagy bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken: info@szabalyzo.hu vagy +36 20 587 0595

Miért érdemes minket választanod szerelőként vagy viszonteladóként:

- A leghangsúlyosabb érv mellettünk, hogy univerzális termékként szabályzónkkal az összes háromfázisú generátorral működő motorkerékpárt ki tudod szolgálni, így elég belőle pár darabot a polcon tartani. Nem kell várni az ügyfélnek, hogy megrendeld és megérkezzen a szabályzó. Nem kell 6-8 márka 20-30 típusához különböző szabályzókat raktáron tartani vagy a webshopodban nyilvántartani.

Minőségi és megbízható termékeink választása azért is nagyszerű döntés, mert a szabályzóink tartósságával biztosíthatod ügyfeleid elégedettségét hosszú távon.

- Azonnali kedvezményt biztosítunk, a rendelt mennyiségtől függően.

- Raktárkészletről szállítunk, azonnal. Nem dropshippingeljük a terméket Kínából, nem 5-8-15 nap, amíg beszerezzük neked. Saját termék, mindig van készleten.

- Szükség esetén szakmai részletekbe menően tudunk segíteni telefonon a beszerelés kapcsán.

- Igény esetén, felár ellenében csatlakozóval és ellencsatlakozóval is tudjuk adni (kifejezetten viszonteladók részére).