A megrendeléseket hétfőtől csütörtökig minden nap kora délután adjuk át a futárnak. A várható szállítási idő a feladási naptól számítandó. Pénteken nincs csomagfeladás!

"A feszültségszabályzók szakértője" 

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Solvart Kft.
Cím:
2800 Tatabánya, Feszty Árpád utca 16
Személyes átvétel itt:
Budapest 14. kerület
Telefon:
Áruház neve:
Solvart feszültségszabályzók
Adószám:
13151649-2-11
EU adószám:
HU13151649
Cégjegyzék szám:
11-09-009676
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Tatabányai Törvényszék Cégbírósága
Bankszámlaszám:
12028209-01898521-00100003
IBAN:
HU31120282090189852100100003
Kapcsolattartó neve:
Mecseki Zsolt
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36205870595
Kapcsolattartó e-mail címe:
A minimum rendelés összege:
Bruttó 3 500 Ft
Szállítás
GLS házhozszállítás (1-2 munkanap)
mygls_api
Kiválóan felépített hálózatával gyors és zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé, így a csomagok már a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.

A hatalmas GLS HUB mellett 89 depó és több mint 2200 futár gondoskodik arról, hogy a csomagok a megfelelő szortírozást követően minél előbb eljuthassanak a címzettekhez. A házhozszállítás mellett 1700 átadópontból (GLS CsomagPontok és GLS Automaták) álló hálózatával a GLS ebben a szegmensben is országos lefedettséget kínál.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 990 Ft
GLS automata és csomagpont (1-2 munkanap) HU
mygls_api_dropoffpoints
Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével.

A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.

GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
990 Ft
Személyes átvétel (Budapest 14. kerület)
Budapest 14. kerület
Bankkártyás fizetésre a rendelés leadásánál van lehetőség, a helyszínen már csak készpénzzel tudsz fizetni.
A rendelés leadása után pár órán belül felvesszük veled telefonon a kapcsolatot a személyes átvétellel kapcsolatban. Átvételre csak előre egyeztetett időpontban van lehetőség, viszont akár esti vagy hétvégi átvétel is lehetséges.
Szállítási költség: 0 Ft
MPL házhozszállítás (1-6 munkanap)
MPL házhozszállítás (1-6 munkanap)
FONTOS: Csomagfeladás csak heti egyszer történik, csütörtökönként azaz egy pénteki megrendelés esetén csak a következő hét csütörtökén tudjuk feladni a csomagodat!
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
2 990 Ft
Fizetés
Utánvéttel (+200 Ft)
200 Ft utánvétkezelési díjat számítunk fel!
Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.
Bankkártyás fizetés BARIONnal
A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.
Készpénz (személyes átvételnél)