A megrendeléseket hétfőtől csütörtökig minden nap kora délután adjuk fel. A várható szállítási idő a feladási naptól számítandó. Pénteken nincs csomagfeladás!

"A feszültségszabályzók szakértője" 

Blog

Aprilia Pegaso 650 és BMW F650-nél a Solvart feszszabályzó csatlakoztatása kicsit bonyolultabb, azonban tökéletesen jó hozzájuk, amit mi sem bizonyít jobban, hogy 2022-2023-ban 24 darabnál is több* szabályzót vittetek ehhez a két típushoz.

A cikkben összefoglaljuk a különböző forrásokból beszerezhető feszültségszabályzók előnyeit - hátrányait. A cikk a vásárlás előtt egy teljes, komplex képet ad a lehetőségeidről, hogy a helyzetednek megfelelő legjobb választást hozd meg. 


Háromfázisú feszültségszabályzóinkat kontroller IC vezérlésű technológiával is elláttuk. Ez a MOSFET tranzisztorok különleges vezérlésével tovább csökkenti a feszültségszabályzóban termelődő veszteséget (ami melegedés formájában nyilvánul meg).

 

"Az általatok gyártott feszültségszabályzókon miért nincs alapból csatlakozó?" – teszitek fel gyakran a kérdést

Egy- és kétfázisú szabályzóink soros szabályozással, míg háromfázisú szabályzóink söntszabályozással működnek. A két szabályozás közötti különbséget a következő cikkben igyekszünk átláthatóan összefoglalni.

Solvart feszültségszabályzónk szinte mindegyik Suzuki motorkerékpárral működik. A kompatibilitás egyetlen feltétele, hogy háromfázisú generátor legyen a motorban, amit laikusként is nagyon egyszerűen ellenőrizhetsz.