Utószezon: A megrendeléseket hétfő és csütörtök délután adjuk fel. A várható szállítási idő a feladási naptól számítandó.

"A feszültségszabályzók szakértője" 

Kétfázisú feszültségszabályzó
Kétfázisú feszültségszabályzó
22 000 Ft

Kétfázisú feszültségszabályzó

Kétfázisú feszültségszabályzó
RÁBA kistraktor feszültség szabályzó
Kétfázisú feszültségszabályzó

Kétfázisú tirisztoros feszültségszabályzó állandó mágneses gerjesztésű generátorokhoz (munkagépek, RÁBA kistraktor), illetve egyes régi olasz motorkerékpárok (90-es évek előtti Ducati, Aprilia, Cagiva márkák esetében fordulhat elő, mindenképp ellenőrizd rendelés előtt)

A feszültségszabályzó vezetékei nincsenek csatlakozóval ellátva, mi a forrasztást javasoljuk. Amennyiben ragaszkodsz hozzá, akkor az "Egyéb termékeink" kategóriában találhatsz csatlakozó készleteket.

A vezetékek kb. 25 cm hosszúak.

Raktáron
22 000 Ft
Részletek

A feszültségszabályzó kivezetéseit el kell látni a munkagép vagy a motorkerékpár hálozatához illeszkedő csúszóérintkező-késekkel. A végeket zsugorcsövezni kell, esetleg szigetelőszalaggal betekerni, mert az összezáródás a szabályzó meghibásodását eredményezheti. Az akkumulátor töltőkörét (B+) – ha gyárilag nincs – el kell látni olvadóbiztosítóval (cca. 20 A).

A munkagép (motorkerékpár) hálózatában lévő jelentős feszültségesések (leszorításoknál, csatlakozóknál) melegedéseket, kilágyulást okozhatnak, valamint a szabályozási szint jelentős eltolódását eredményezheti, ezért ezeket célszerű megszüntetni.

Bekötés:

  • fekete – test (31)
  • szürke* – generátor tekercs végkivezetés ~ (G)
  • szürke* – generátor tekercs végkivezetés ~ (G)
  • barna** – generátor csillagpont kivezetés (R, MP)
  • piros** – B+ (állandó áram)
  • zöld – kontroll lámpa 15-ön
  • vékony piros – gyújtóáram (15, C)
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Remik
2023.05.21
Rába 15-höz lett véve. Test a gyári esetén nincs kivezetve, ennél igen. Felfogatási pontok nem ugyanott vannak, egy jó 2 cm-el rövidebb ez, így 1 csavarral lehetett rögzíteni, de a másik helyre be lehet kötni a test vezetéket. Azóta is megfelőlen működik.
Kiegészítő termékek