Utószezon: A megrendeléseket hétfőn és csütörtök késő délután adjuk fel. A várható szállítási idő a feladási naptól számítandó.

"A feszültségszabályzók szakértője" 

Feszültségszabályzók

Feszültségszabályzóink széles választéka elérhető egyfázisú, kétfázisú és háromfázisú generátorokhoz is. Jellemzően a motorkerékpárokhoz a háromfázisú típusút szokták vásárolni, előfordulnak egyfázisú és nagyon ritkán kétfázisú motorkerékpárok is.

Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy melyik típusúra van szükséged, akkor ide kattintva megtekintheted, hogy korábban melyik márkákhoz - típusokhoz mit vittek. Emellett a jelenleg felszerelt fesszabályzó vezetékezése alapján ide kattintva megnézheted, hogy az általunk gyártott feszültség szabályzók közül melyikre is van szükséged.


A háromfázisú állandó mágneses gerjesztésű generátorhoz való univerzális feszültség szabályzónk előnyei:

- A legtöbb háromfázisú állandó mágneses gerjesztésű generátorral üzemelő motorkerékpárral kompatibilis. Erről részletesebben  ide kattintva olvashatsz

- Vízálló

- A korábbi tirisztoros technológiával készült szabályzókkal szemben kevésbé melegszik 

- Ennek köszönhetően nincs szüksége a menetszél hűtésére (nyugodtan mehet idom alá is) vagy akár a kipufogó melletti meleg sem okoz gondot

- Stabilabb szabályozás (pontosabban beáll a kívánt feszültségre)

 

Termékünkre természetesen egy év garanciát vállalunk

 

A feszültségszabályzó vezetékei nincsenek csatlakozóval ellátva, mi a forrasztást javasoljuk. Amennyiben ragaszkodsz hozzá, akkor az "Egyéb termékeink" kategóriában találhatsz csatlakozó készleteket.

A vezetékek kb. 25 cm hosszúak, melyek a legtöbb esetben elég hosszúak, de a megrendelésnél külön jelölve, 55 cm hosszú vezetékkel is tudjuk adni.

 

Technológia:

MOSFET: A MOSFET feszültségszabályzónkat úgy terveztük meg, hogy a forgalomban lévő átlagos teljesítményű generátorral felszerelt motorkerékpárok töltését gond nélkül tudja biztosítani, függetlenül a felszerelés helyétől. Nincs többé szükség a fesszabályzót utólag felszerelt processzor-ventilátorokkal ellátni vagy átszerelni jobban szellőző helyekre.

MOSFET + IC vezérlésHáromfázisú feszültségszabályzóink IC vezérlésű kialakítással is rendelhetők. Ezzel az eljárással még tovább csökkenthető jelentős mértékben a szabályzó melegedése, ami így még nagyobb árammal terhelhető. Ezt inkább csak a nagy teljesítményű (400-500 W-os) generátorral működő motorkerékpárok esetében ajánlunk. Erről az IC technológiáról itt olvashatsz részletesebben.

26 000 Ft

Az egyfázisú tirisztoros feszültségszabályzóink használhatóak mopedautókhoz (pl.: Aixam, Ligier, Lombardini), japán kistraktorokhoz (pl.: Kubota, Yanmar, Iseki), motorkerékpárokhoz (csak az egyfáziusúakhoz!!) vagy egyéb munkagépekhez (pl.: diesel úthengerek, döngölők, vontatható kompresszorok, kátránykeverő gépek stb). 

A feszültségszabályzó vezetékei nincsenek csatlakozóval ellátva, mi a forrasztást javasoljuk. Amennyiben ragaszkodsz hozzá, akkor az "Egyéb termékeink" kategóriában találhatsz csatlakozó készleteket.

A vezetékek kb. 25 cm hosszúak.

 

22 000 Ft

Kétfázisú tirisztoros feszültségszabályzó állandó mágneses gerjesztésű generátorokhoz (munkagépek, RÁBA kistraktor), illetve egyes régi olasz motorkerékpárok (90-es évek előtti Ducati, Aprilia, Cagiva márkák esetében fordulhat elő, mindenképp ellenőrizd rendelés előtt)

A feszültségszabályzó vezetékei nincsenek csatlakozóval ellátva, mi a forrasztást javasoljuk. Amennyiben ragaszkodsz hozzá, akkor az "Egyéb termékeink" kategóriában találhatsz csatlakozó készleteket.

A vezetékek kb. 25 cm hosszúak.

22 000 Ft