Utószezon: A megrendeléseket hétfő és csütörtök délután adjuk fel. A várható szállítási idő a feladási naptól számítandó.

"A feszültségszabályzók szakértője" 

Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
D. Árpád
2022.10.23
Ügyes kis műszer, erős kétoldalas ragasztó van rajta, azzal rögzíthető. Én egy kis lemezcsíkot csavaroztam a műszerfal egy megfelelő pontjára és arra ragasztottam, hogy ha esetleg meggondolom magam és máshová akarom tenni, akkor levételkor nehogy lekapja a festést a gyári felületről.
Mint az előző hozzászóló, én is narancssárga kijelzőst rendeltem. Való igaz, hogy ha ráesik a napfény, nehezen leolvasható, de ez egy kis takarólemezkével könnyen orvosolható és jobb is, hogy nem nagy fényerejű a led, szürkületben már zavaró lenne. Így jó, ahogy van.
Külön kiemelem, hogy a webshop használatával volt egy kis gondom, arra nagyon gyorsan segítséget kaptam!
Nagy piros pont jár továbbá a feszszabályzókról és ellenőrzésükről szóló alapos leírásnak, ami alapján én, majdnem laikus is ki tudtam mérni a szabályzót és kiderült, hogy kontakt gondjaim voltak, nem a szabályzó füstölt el. Ezzel ugyan 1 db feszszabályzóval kevesebbet adott el a cég, de garantálható, hogy minden motoros ismerősömnek őket fogom ajánlani ;-)
Zsolt
2022.06.21
Kis mérete miatt könnyen megtaláltam a helyét a Honda Hornet 600 műszerfalán. Sárga kijelzővel vettem, amit világos időben kissé nehéz leolvasni, de így legalább nem vonja el a figyelmem a vezetéstől. Viszont a megléte megnyugvást ad számomra az aksi töltöttségét illetően.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza