A megrendeléseket hétfőtől csütörtökig minden nap kora délután adjuk át a futárnak. A várható szállítási idő a feladási naptól számítandó. Pénteken nincs csomagfeladás!

"A feszültségszabályzók szakértője" 

Átlagos értékelés:
5 (8 vélemény)
(8)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Igazolt vásárlás
Huszaboi
2024.06.26
Egyertelmu beszereles. Jo minoseg. Csatlakozasok jok. Ez a problema megszunt
Bíró Béla
2024.05.16
Szuper
Igazolt vásárlás
Simon Dávid
2024.01.21
UAZ 452D-hez kerestem feszültségszabályzót. Rátaláltam erre az oldalra, és erre az univerzális feszültségszabályzóra. Felvettem a kapcsolatot Velük, hamar útba is igazítottak, hogy melyik típusra van pontosan szükségem, 2 nap múlva meg is kaptam, és már beszerelésre is került. Gyors, egyszerű bekötés, kompakt. Remélem sokáig gondtalaul fog működni. Engem meggyőzött!
Csepregi Péter
2023.12.02
ETZ 250-es motoromhoz vettem a feszültségszabályzót, az MZ csoportban ajánlották, hogy ha tartós és jó megoldást keresek akkor ezt kell venni, nagyon elégedett vagyok vele, úgy mint a céggel is! Egyszerű bekötni, kapcsolási rajz is mellékelve van, bátran ajánlom bárkinek!
Szabó Gergely
2023.11.04
Teljesen jó a feszültség, nem MZ-hez vettem hanem egy külső generàtoros, aminek a feszültség szabályzója lett ezzel átalakítva.
Nagyon jó termék, egyszerű a bekötés már alapjáraton is 14,3V a töltés, jó választás.
László
2023.09.07
Pénteken megrendeltem kedden már a motorban volt. Újra van töltésem és helytakarékosabb is mint a régi volt. Első osztályú kiszolgálás és eddig a termék is kiváló, remélem sokáig fog szolgálni.
Péter
2023.08.02
Gyorsan megérkezett , könnyü volt bekötni , remélem beválik , kb 1 hónapja hasznâlom eddig tökèletes . ( ETZ 250 )
Vlasics Attila
2023.02.02
Maximális elégedetség, vasárnap este rendeltem, hétfőn délután már kaptam az értesítés arról, hogy a futár átvette kiszállításra.
Másnap estemár a kezemben is volt! A csomagot kibontva picit megijedtem mert nem az MZ ETZ 125-ös motor kötési pontjainak megfelelő számozás-jelölés volt a készüléken. Este 7-óra magasságban írtam egy e-mailt azért hogy segítséget kérjek a bekötéshez, majd az e-mail elküldése után 10percel már fel is hívtak elmondták mit hová, melyikkel kössem össze! Azt hiszem ez mindent elmond a cégről!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza